Routebeschrijving

De Geluksacademie is elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Klik hier om uw routebeschrijving naar de Geluksacademie te maken in Google Maps.

Vanaf trein- en busstation Borne (± 5 minuten lopen)

Als u met de rug naar het station in Borne staat, slaat u linksaf, richting de spoorwegovergang. Daar gaat u weer links en steekt u het spoor over. U kunt Arcon en de Geluksacademie al zien: het is het tweede gebouw aan uw linkerhand.

Via de snelweg A35

Neem de afslag Borne-West (29) en sla af richting Borne. Sla na 350 meter rechtsaf. U bevindt zich op de Azelosestraat. Blijf deze volgen. Na circa 1 km, vlak voor de spoorwegovergang, ziet u Arcon en de Geluksacademie aan uw rechterhand. Neem de inrit naar de parkeerplaats.

Via de A1 (vanuit Oldenzaal/Hengelo)

Neem de afslag Borne/Hengelo (30) en sla bij de stoplichten rechtsaf richting Borne. Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor en bij de daarop volgende stoplichten links. U rijdt nu op de Grotestraat in Borne. Als u links aanhoudt en de weg blijft volgen, rijdt u vanzelf de Europastraat op. Blijf deze volgen. U passeert na 1,5 km het station. Aan het einde van de weg slaat u linksaf en steekt u het spoor over. U ziet Arcon en de Geluksacademie aan uw linkerhand. Via de eerste inrit aan de linkerkant rijdt u de parkeerplaats op.

Parkeren

U kunt parkeren op het eigen terrein van Arcon.

 


Grotere kaart weergeven